Időkorlát Lejárt!

A vásárlási időkorlát lejárt a következő vásárlásánál:

Hamarosan lejár az időkorlát

jegyek vásárlási időkorlátja 01:00 percen belül lejár.
Ezután a foglat helyeket más megvásárolhatja Ön elől.

BROADWAY.HU

WE WILL ROCK YOU - QUEEN - BEN ELTON MUSICAL


BOK Csarnok

2018. március 10. 15:00

WE WILL ROCK YOU - QUEEN - BEN ELTON MUSICAL a PS Produkció előadása a BOK (volt Syma) Csarnokban 1146 Budapest, Dózsa György út 1.

A musicaltörténelem legnagyobb sikerei, a 10 leghosszabb ideig játszott musical között tartják számon a 2002-ben, Londonban bemutatott, Queen dalokból készült We Will Rock You musicalt. Az előadást eddig 17 országban mutatták be hatalmas sikerrel, több mint 16 millió néző tomboló ovációval fogadta. Londonban, a Dominion Színházban rekordideig, 12 éven át játszott, 4600 eladáson 6,5 millió néző látta a musicalt, amely többek között a közönség által odaítélt Laurence Olivier-díjat is megkapta.

24 QUEEN világsláger egy látványos előadásban a PS Produkció bemutatásában. Simon Edit producer az előadás rendezésre Cornelius Baltus-t kérte fel, aki a Vámpírok bálja és a Sakk (Chess) musical rendezésével vált ismertté Magyarországon. Díszlet és jelmeztervező Kentaur akinek a Vámpírok bálja csodálatos díszlet és jelmezterveit is köszönhetjük, világítástervező: Madarász János Madár, koreográfus Túri Lajos Péter, zenei vezető Köteles Géza, művészeti vezető Póka Balázs.

Az előadásban olyan jól ismert Queen slágerek hangzanak el, mint mint a Radio Ga-Ga, Somebody to love (Szeretni valakit), Play the game (Jöjj és játssz!), It's a kind of magic (Varázslat ez nem más), I want it all (Az egész kell), No one but you (Csak te, nincs más), Who wants to live forever (Ki élne így örökké?), Another one bites the dust (Hogy harap fűbe más), Under pressure, Bohemian rhapsody (Bohém rapszódia) és természetesen az előadás címadó dala a WE WILL ROCK YOU!

A történet a távoli jövőben, a 24. század elején, a Planet Mall nevű bolygón játszódik, amelyet egykor Földnek hívtak. A globalizáció mindent behálóz. Az egész világot a GaGa konszern, a Globalsoft uralja, élén a kegyetlen Killer Queen-nel és segítőjével, a titkosrendőrség vezetőjével: Khashoggi parancsnokkal. Ez egy látszólag boldog, biztonságos GaGa világ, ahol a fiatalok ugyanazokat a filmeket nézik, ugyanolyan ruhákat hordanak, ugyanazokat a komputer generált-zenéket hallgatják, és ugyanazt gondolják. Ez egy agymosott világ. Az igazi élőzene kihalt, a hangszereket betiltották. Fiatalok egy csoportja fellázad a műanyag világ ellen, ők olyan egyéniségek, akik a gondolat szabadságát és a valódi hangszerekkel játszott élő rockzenét akarják visszahozni. Az ellenállóknak kemény harcot kell vívniuk a kegyetlen hatalommal, míg megtalálják a „bajnokok hangszerét”, a felszabadító, szent elektromos gitárt...

A musical szereplői napjaink népszerű hazai és nemzetközi sztárjainak reinkarnációi. A darab szereplői olyan hazai és külföldi rock és pop legendák neveit viselik, mint Britney Spears, Ozzy Osbourne, Lady Gaga, Tina Turner, Madonna, Cindy Lauper, Pink, AC/DC, Mick Jagger, Pici, Tini, Bono és Buddy Holly.

A PS Produkció előadása

wwry.hu

Ki kicsoda?

Szereposztás


Alkotók

Zene és dalszöveg
Queen .

Rendező
Cornelius Baltus

Cindy Lauper
Zsitva Réka

Világítástervező
Madarász János (Madár)

Produkciós asszisztens
Kékesi Miklós

Művészeti vezető
Póka Balázs

Producer
Simon Edit

Koreográfia
Túri Lajos Péter

Szövegkönyv
Ben Elton

Scaramouche
Stéphanie Schlesser

Tina Turner
Pethő Dorottya

Magyar dalszöveg
Miklós Tibor

Magyar szöveg
Várkonyi Zoltán

Killer Queen
Balogh Anna

Galileo Figaro
Szemenyei János

Tánc
Vincze Kitti

Buddy
Végh Péter

Killer Queen
Sári Évi

Galileo Figaro
Scheich Dávid

Mick Jagger
Baksa András

Lady Gaga
Horváth Mónika

Tanárn
Pethő Dorottya

Díszlet-jelmez
KENTAUR

Kashoggi
Egyházi Géza

Tánc
Orosz Gergő

Rendező asszisztens
Hajós Eszter

Scaramouche
Török Anna

Koreográfus-asszisztens
Steidl Anita

Zenei vezető
Köteles Géza

Dramaturg
Farkas Niki

Kashoggi
Zöld Csaba

Ízelítő

Videó


Itt és Most

JEGYEK


2018. március 10. 15:00
Lelátó 102 szektor,Lelátó 2... 5 800 Ft
2018. március 10. 15:00
Lelátó 105 szektor,Fsz. 003... 7 000 Ft
2018. március 10. 15:00
Lelátó 2.em.206 szektor,Lel... 8 000 Ft
2018. március 10. 15:00
Lelátó 102 szektor,Lelátó 1... 9 000 Ft
2018. március 10. 15:00
Lelátó 103 szektor,Lelátó 1... 11 000 Ft
2018. március 10. 15:00
Fsz. 003 szektor,Fsz. 002 s... 12 000 Ft
2018. március 10. 15:00
Fsz. 003 szektor,Fsz. 002 s... 15 000 Ft

Hogyan juthatok oda?

Megközelíthetőség


BOK Csarnok

1146 Budapest, Dózsa György út 1